Wordless Wednesday - High Heels

7:27 PTG

Assalamualaikum w.b.t

Hari ini bersamaan dengan hari Rabu, ramai blogger berlumba-lumba menaip post pasal wordless wednesday.Still tak paham apa itu wordless wednesday, boleh pergi di SINI.Wordless Wednesday hari ini ialah ......


CLICK HERE for more awesome fashion photos…


CLICK HERE for more awesome fashion photos…


CLICK HERE for more awesome fashion photos…


p/s : teringin sangat nak pakai high heels kasi tinggi lolz XD.Kepada gegurl sekalian, kalau ada pakwe yang tinggi-tinggi tu you all pakai la high heels ni. Kalahkan pakwe korang yang tinggi tu.Ni salah satu wishlist aku kali ini, still tak kesampaian nak beli.sobsobsob ;(

You Might Also Like

0 marshmallow komen