Contest Blog Superawesome By Sha

7:47 PTG



klik banner di atas untuk join ;)

Assalamualaikum w.b.t

Hari ini D'ya ada masuk satu contest iaitu CONTEST BLOG SUPERAWESOME BY SHA.So kepada kengkawan yang nak join tuhh, boleh je klik banner di atas. Lagipun D'ya masuk contest ini sekadar untuk mencuba nasib.Moga kali ini D'ya dapat menang contest ni! Hadiahnya juga sangat menarik tau! Apalagi jangan lupa join & promote dengan kawan-kawan yang lain ;)

Syarat contest ini :-

  1. WAJIB follow blog Freaking Twins
  2. Inbox me . Hantar korang punye entry yang korang dah buat  Sha dekat fbiee
  3. Warganegara Malaysia.
  4. Tidak kira jantina, tapi hanya LELAKI dan PEREMPUAN.
  5. Letak tajuk contest : CONTEST BLOG SUPERAWSOME BY SHA
  6. Buat simple entry about this contest and letak banner kat atas tu. Pastikan banner tu di linkkan ke blog Freaking Twins
  7. Tag sekurang-kurang 2 orang blogger dan pastikan dia tahu :)
  8. Contest akan terbatal sekiranya kurang 15 penyertaan.            

Hadiahnya juga sangat menarik iaitu :-


  • FIRST PRIZE : RM 150 wang malaysia , A korean handbag < purple > , A korean jacket ,A  pashima shawl   <black > and Top up RM 30 (Maxis,Digi,Celcom)
  • SECOND PRIZE : RM 50  ,  A korean handbag <purple> Top up RM 30(Maxis,Digi,Celcom)
  • THIRD PRIZE : RM 50 wang Malaysia and RM 10 TOPUP (Maxis,Digi, Celcom)
  • Kalau tak nak top up . Sha Boleh Edit blog korang . Nak Edit Blog cume boleh pakai [denim , washed danim dan blogskin]
  • SAGU HATI (2 PEMENANG) :  header and Jam tangan Jenama guess  . (Based on your request).
       

Amacam menarik kan contest ni? Kepada kengkawan semua, jom sama-sama memeriahkan contest ini sebelum terlambat.Tarikh tutup contest ini pada 1 January 2011.Hope boleh menang kali ini ;)



You Might Also Like

0 marshmallow komen