Keputusan PMR 2011 Keluar Khamis Ini 22 Disember 2011

9:10 PTG

Assalamualaikum w.b.t

Macam tak percaya kan result PMR keluar khamis ini (22 Disember 2011) sebab tuan empunya badan pun ambik PMR nieyh.Aduhai serius berdebar, macam tak ready je kot nak amek result.Bayangkan ini adalah hasil usaha semua pelajar tingkatan 3 selama tiga tahun belajar.grrr aiseyh. T_______T


 



Kekadang teringat pulak kenangan time amik result UPSR dulu.Alhamdulillah, kiranya result di tahap yang okay la.Terkenang pula time zaman UPSR dulu, lepas je dapat result semua mengalirkan air mata sama ada tanda gembira atau sedih? Adakah episod yang sama akan berulang hari khamis ini? Sedih atau gembira bila mendapat keputusan nanti?


Serius berdebar, mengalahkan student SPM pulak rasanya.Ya Allah, berikanlah hamba mu ini kejayaan dalam mencapai 8A dan dapat menggembirakan kedua ibu bapaku.Akhirnya penat lelah belajar, dapat result yang bagus siapa tak mahu kan?


Seramai 481,292 calon menduduki peperiksaan PMR di seluruh negara tahun ini.Calon pelajar boleh mendapatkan keputusan peperiksaan masing-masing selepas pukul 10pagi pada khamis ini.Untuk kemudahan pelajar, mulai tahun ini juga kementerian telah memperkenalkan khidmat semakan keputusan PMR melalui mySMS 15888 yang diaktifkan mulai 10 pagi Khamis ini hingga 12 tengah malam, 28 Disember 2011.






Untuk maklumat lanjut, kepada student yang amik result PMR boleh melawat laman sesawang Kementerian Pelajaran Malaysia www.moe.gov.my


p/s: grrr takotnya.Doakan D'ya Marshmello mendapat 8A dalam PMR.Kepada candidates PMR, semoga berjaya mendapat keputusan yang cemerlang.Kawan-kawan doakan kami ye T_________T


Photobucket

You Might Also Like

4 marshmallow komen