The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay

3:56 PG


klik banner untuk join ;)

Assalamualaikum w.b.t

Rasa makin eksited nak join giveaway yang telah dianjurkan oleh Nisa Kay.Of corse untuk giveaway yang dianjurkan oleh beliau menjanjikan hadiah yang sangat menarik yang membuatkan korang sangat teruja! Nak tengok hadiah-hadiahnya boleh klik di SINI.Dah tengok? Mesti eksited kan? So kalau you all betul-betul nak join, jom cepat-cepat klik banner dan memeriahkan lagi giveway yang dianjurkan oleh beliau! Jangan lepaskan peluang ini!


SYARAT / PEMBERITAHUAN UMUM :
  1. Terbuka kepada followers blog Saya Suka Menaip ini. Tidak kira lelaki atau perempuan.
  2. Wajib mempunyai blog, bergelar blogger.
  3. Tak perlu tag kawan-kawan untuk join, cukup sekadar promote aje.
  4. Pemenang akan dipilih secara random.WAJIB patuhi semua syarat.



BAGAIMANA MENYERTAI ??

1. Buat entry bertajuk “The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay”

2. Letak banner giveaway dalam entry korang. Memandangkan blog aku ni disable right-click, korang pergi  COPY BANNER TU KAT SINI.

3. Letak link sponsors dalam entry korang. Memandangkan blog aku ni disable right-click, untuk copy link kat bawah, korang perlu select link-link kat bawah dan tekan Ctrl + C


 
4. WAJIB letak semua sponsors (blogshop) dalam blog list anda. Bagi sponsors yang hanya ada fan page di facebook, korang pergi like fan page dorang tau!

5. Promote entry penyertaan korang habis-habisan, sebab ada hadiah untuk top referral.

6. Tekan butang LIKE dan TWEET kat bahagian bawah entry ini.


7. LIKE fan page blog Saya Suka Menaip di sini - https://www.facebook.com/nisamenaip

8. Pastikan korang ikut syarat-syarat di atas. 


Amacam, menarik kan giveaway yang dianjurkan oleh beliau.So kepada kengkawan jangan lupa join & promote contest ini kepada blogger yang lain dan nantikan hadiah yang sangat menarik dan superb! Jangan terlambat kerana giveaway ini berlangsung dari 6 Disember - 31 Disember 2011.Dan jangan lupa juga untuk promote entry korang kerana ada banyak hadiah menarik menanti anda! Apa tunggu lagi! ;)


p/s: semua syarat telah diikuti! hope kali ini dapat menang contest ini, amiinn ;)


Photobucket

You Might Also Like

2 marshmallow komen