Contest Picture By Intan And Bunga

6:40 PTG




klik banner di atas untuk join ;p

Wahh dah lama tak update blog ni.Dalam tak sedar kita dah masuk tahun baru 2012.Alhamdulillah, blog ni pun dah mencapai setahun.Kira dah hampir setahun la aku blogging hehe.Tadi dya blogwalking terjumpa satu contest yang sangat menarik! Kawan-kawan boleh join k untuk memeriahkan contest ni.Banyak hadiah yang sangat menarik.Boleh je terjah banner comel dekat atas tu.Comel kan? Jangan terlambat sebab tarikh tutup 6 Januari 2012. ;)


Gambar yang ingin dipertaruhkan ialah..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


sempat posing sebelum gerak pergi One Utama, Damansara ;p



with my bestie ;)


Done! Harap-harap boleh menang contest kali ini.So jom join ramai-ramai dan jangan lepaskan peluang ini.Ada hadiah shawl, pashmina, jam tangan dan macam-macam lagi la ;) Good luck you all T____________T

sesi tag : Lyssa & Ainismaira


Photobucket

You Might Also Like

0 marshmallow komen