Menang Novel Ombak Rindu By Eyriqazz

2:05 PG


haa nampak tu.ambik kau gambar besar gedabak..
mueheheh saje nak showw off *kuikukukui


Jangan sentap baca entri kali ini sebab kejarangan aku mengupdate blog, so secara tak langsung ayat blog aku agak skema.Ni pun entri tertangguh, entah bila nak publish taktau la.Macam first-first blogging dulu muahahaha.Hek'eleh, ni mesti keje nak show off dia punya novel Ombak Rindu a.k.a Ombak Tsunami.Orang lain dah beli lama, takde pun nak kecoh2 hahah *perli diri sendiri.Tak kisah la mak noks.Kalau aku tak buat blog, takde makna aku menulis di sini. ;)


Eh apa aku melalut petang-petang ni.Actually aku baru dapat hadiah yang betul-betul buat aku jadi gila @ sawan hehe.Memang betul kata orang, tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa la yang tahu kan kan? Alhamdulillah, murah rezeki tahun ni even hadiahnya sekadar novel.Macam tahu-tahu je bro Eyriqazz yang aku ni penggemar novel yang tegar.Nak dapatkan novel ni mak ai, pegi satu-satu kedai semuanya dah SOLD OUT !! T____T


siap bagi card lagi.. kaler biru ;p 


Awww jangan jeles okay.Dya dah lama nak cari novel ni, tapi putus asa sebab hampir semua kedai dah sold out.So aku pun mencuba nasib try masuk Giveaway Saya Mahu Novel Ombak Rindu By Eyriqazz.Com.Tup tap tengok keputusan, tak sangka nama blog aku pun tersenarai sebagai salah seorang pemenang.Thanks yo bro, nanti boleh buat giveaway lagi hehe.Penat jugak nak perah otak pikir ayat terbaik time contest ni berlangsung.Ha nak tahu ayat aku power ke tak, boleh terjah SINI.Hehehe ;)


Last but not least, aku baru baca separuh je novel tu.Jalan cerita lebih kurang macam filem Ombak Rindu.Just ada sedikit perbezaan.Okay la jugak, but yang paling menghairankan mak aku yang tak pernah-pernah suka baca novel, terus rembat novel Ombak Rindu kat bilik aku.Sedih kan? huhu 

ok bye ;) kalau rajin sudi comment.I appreciate it T________T


Photobucket

You Might Also Like

2 marshmallow komen