Pikalurve 2nd GIVEAWAY

7:08 PTG


klik banner di atas untuk join ;)


Wah banyaknya contest best-best ni! Sangat teruja bila tengok hadiah yang sangat awesome.Hope boleh menang la, hahaha.Tak percaya apa kata korang terjah blog & tekan banner yang comel dekat atas tu.Cepat-cepat join sebab GIVEAWAY ini bermula dari 25 DECEMBER 2011 - 25 JANUARY 2012.So korang ada peluang lagi nak join n ajak kengkawan sekali ye ;)

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. penduduk di MALAYSIA sahaja dan seorang blogger DONE!
2. follow blog http://pikalurve.blogspot.com DONE!
3. wajib LIKE page www.facebook.com/Pikalurve  (sponsor hadiah) DONE!
4. buat entry khas untuk giveaway ini [ TAJUK: "Pikalurve 2nd GIVEAWAY"] DONE!
5. hantarkan link entry anda di comment ini sahaja DONE!
6. letak banner PIKALURVE GIvEAWAY di side bar blog anda DONE!


Mudah kan syarat-syarat untuk give away kali ini.Sangat simple! Hope kali ini dapat menang giveaway ;) Good Luck You All T___________T

Photobucket

You Might Also Like

0 marshmallow komen