Segmen Saya Tersenarai Dalam 1,000 Blog Terhebat

6:22 PTG


klik banner untuk join ;p


Selamat pagi ;)

Rasanya ni first time kot aku meng'join'kan diri dalam segmen.Mana tahu dapat meningkatkan traffik blog ni right? Benda yang sangat aku harapkan lagi-lagi sekarang aku busy dengan sekolah, jarang blogwalking.So tak mustahil traffik pun rendah hehe.So korang jom join segmen yang sangat menarik ni.Tak perlu syarat susah-susah, syaratnya hanya semudah ABC ;p

copy paste dari tuan belog T___T


How to Join ?
1.Buat satu entri betajuk Segmen Saya Tersenarai dalam 1,000 blog terhebat
2.copy banner di atas dan link kan ke entri ini
http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2012/01/segmen-saya-tersenarai-dalam-1000-blog_08.html
3.hantar link entri anda di bahagian komen 
dan bagitahu sama ada anda adalah pengguna blogskin atau blog design*wajib .
4.oh ya , anys akan bahagikan kumpulan kepada blogskin users dan blog design users , sebab biasanya blogskin lebih ringankan?

Semestinya aku pengguna blog design.Pengguna blogskin pun boleh join jugak tau,hanya perlu klik banner yang comel + cute kat atas tu dan terus ke blog penganjur.Mari sama-sama merapatkan ukhwah dan mengenali blogger di seluruh pelusuk dunia, ecehhhh good luck ;)


Photobucket

You Might Also Like

4 marshmallow komen