Updated : Jalan-Jalan Cari Pasal

7:31 PG



*muka mintak pelempang! dammnn T_____T


Assalamualaikum semua.Wahh rasanya dah bertahun-tahun lamanya saya tak mengupdate blog.Maaf semua, bukan apa.Takde niat pun taknak update blog, tapi setiap kali bukak blogger.com, idea yang muncul entah hilang ke mana. Serius lepas ni blog ini akan semak.Sebab start esok tuan blog ni AKAN ke asrama.Yes damnn T__________T Lepas ni padan muka kene uruskan diri sendiri.Basuh baju sendiri.Rasa tak ready nak tinggalkan kawan, nak tinggalkan cikgu dekat sekolah lama.Inilah pengorbanan huhu ;(




Actually hari ni dya nak post satu entri yang tertunda.Dari hari tu tak publish2 di atas sebab-sebab tertentu hehehe.Dalam beberapa minggu yang lepas, Cikgu Jumaah, guru PK Kokurikulum dengan baik hatinya belanja kita orang makan.grrrr siapa tak suka makan right? Ini dikira entri jalan-jalan cari makan larh ye, bukan jalan-jalan cari pasal seperti yang dinyatakan dalam tajuk post dekat atas.Lokasi di Carrefour Wangsa Maju di Restoran RasaMas.Cakap banyak pun tak guna, jom layan gambar T________T



eww bestt.Jangan jeles ;p


pepsi float dekat RasaMas ni memang ummpph!


nasi ayam vs pepsi float slurppppp ;p







Banyak lagi gambar nak upload.Kalau boleh nak tempek sume gambar dekat blog ni hehe.But masa tak mengizinkan sebab ayah dah bising suruh tido.Mentang-mentang esok sekolah pagi.grrr setakat ni jela.Memang besttt dapat tambahkan lemak heeee biar gemoook T________T

terima kasih sudi dengar saya membebel ;p


Photobucket

You Might Also Like

2 marshmallow komen