Bersedialah Bakal Calon SPM Sekalian

11:30 PG


   Tumblr_liao4iefdx1qg0x5oo1_500_large 

Dengar cerita result SPM 2011 keluar 21 Mac 2012.Yang pastinya calon-calon SPM bakal gugur jantung menunggu result keluar seperti mana perasaan debar aku time nak amik result PMR.Elekk, baru result PMR.Inikan result SPM.Alamak aii, mahu gugur buah durian kat dusun nuhh.Anyway goodluck bagi yang amik SPM.Hope you all dapat result yang terbaik :)


Dengan ini segala hormatnya ingin saya merasmikan bahawa result SPM jatuh pada tarikh 21 Mac 2012.Calon-calon boleh mendapatkan keputusan mereka daripada sekolah masing-masing selepas jam 10.00 pagi pada hari yang sama.

SEMAKAN MELALUI SMS:
Taip SPM [NO IC] [ANGKA GILIRAN] dan hantar ke 15888
Contoh: SPM 941234567890 ABC123456 sms ke 15888


 
no no no, jangan malas time SPM "kate budak tuhh hihi3

Untuk SPM candidates, bersedialah anda semua.Seriusly bila dengar je perkataan SPM, terus kecut perut.Normal la kan, sapa tak cuak exam besar macam tu.Yang pasti semua orang akan melaluinya termasuk saya yg bakal menghadapi SPM tahun depan.Wish me luck and hope i can get 10A+ dan sekaligus membuatkan kedua ibubapa sy gembira.InsyaAllahh... Salam Sayang, D'ya Marshmello :)


p/s : mood nak makan aiskrim Tutti Frutti? ada sape-sapa nak belanja tak? **sambil buat muka takmalu ;p

You Might Also Like

0 marshmallow komen