Saya Bukan Blogger Sepenuh Masa Lagi

6:42 PG

think about future -,-

Hampir 3minggu blog ni semak dan berhabuk tanpa diupdate.Oh i'm sorry sebab menghilang and inilah perkara yg harus aku hadapi bagi student yang duduk di asrama.No time to update! Yes kebetulan baru-baru ni D'ya menghadapi test bulan March dan mngambil 10subject.Alhamdulillah semua soalan boleh jawab kecuali Maths Mode.Pelik dan hairan, maths mode yang mudah pun tak boleh jawab? But berbeza pula dengan subject addmaths, hampir semua soalan boleh jawab.Sumpah rase nak menangis pun ada bila cikgu cakap "Okay, masa sudah tamat.Sila letakkan pen anda" sedangkan time tu giler berlambak soalan tak jawab lagi-lagi soalan section B.Urghh OMG! I think i fail for this test :(


Tapi mama selalu cakap, jangan cepat putus asa.Baru first exam dah mengalah, i know i can do it.Well sebagai manusia, of corse nak yang terbaik dalam kehidupan n future :) So misi saya tahun ini ialah nak jadi best student 2012 di SEMTEG a.k.a SM Teknik Gombak.InsyaAllah, and just nak berkongsi kegembiraan, baru-baru ni our school ada buat program Kejohanan Merentas Desa.Saya bukanlah seorang atlit, tetapi sy nak buktikan saya juga boleh! So time raptai tuh D'ya berlatih bersunggguh-sungguh dgn harapan waktu hari sebenar at least D'ya akan dapat medal.Bersyukur sangat even tak dapat hamper, akhirnya aku dapat tempat ke-23 utk kategori perempuan even pertengahan jalan tu pancit.Nak pengsan lari pusing satu UIA Gombak.



sori quality gmbar kurang memuaskan cettt!


Time sesi lawatan tuhh, kemain semangat tunjuk kat ayah yang D'ya dapat medal.Naik je dorm kawan-kawan berseloroh "untunglah menang medal, kami ni lari bagai nak rak, tapi tak dapat nombor sobsob".Well Allah takkan beri apa yang kita inginkan but Allah akan beri apa yang kita perlukan :) Setakat ni je kot.Anytime update lagi.Salam sayang from D'ya Marshmello <3

You Might Also Like

2 marshmallow komen