Rumah Kata Pergi, Hostel Kata Mari

10:30 PTG




Hari ini hari paling bermakna bgi student asrama.Today, I'll go back to the hostel.So today is my last day blogging. Dont worry, I'll be blogging back when I return home.I'll return home maybe two weeks after mid-term examination. Omg , the time passed so fast and swift , man ! 


Bila dengar je mid-term exam bakal berlangsung 14 May 2012 ni, semua student kecut perut tak terkecuali aku.Pandai-pandai la aku bahagikan masa dengan next week busy dengan kem kenaikan pangkat KRS Sarjan/Staff Sarjan peringkat daerah.Disebabkan hari ni last day, asignment pun macam nak siap padahal cuti empat hari ni tak siap-siap jugak.Okee fine, adik-adik sekalian jgn contohi sikap pemalas tahap gaban camnie yea :) So nak update for the last day. ecehh, padahal nak pegi brapa minggu je.macam org perasan kau nak balik hostel daaa.. Rindu dengan roomates .sayang korang ketat-ketat :(



cuba teka mana satu D'ya ?


Dengan ini saya Mardhiah Qurratu' Aini bt Mian ingin memohon maaf jika tersalah bicara, terkasar bahasa, tertulis, termengumpat? Ada jugak ye, harap dimaafkan.Doakan saya berjaya dalam exam mid-term yg akan berlangsung tak lama lagi.Dan manfaatkanlah apa yang ada di dalam blog ini.InsyaAllah, ada masa saya update lagi :) Salam sayang ,Dya Marshmello.


You Might Also Like

0 marshmallow komen