Setiap Yang Berlaku Pasti Ada HikmahNYA

3:49 PG



I see myself as a crayon, I may not be your favorite color, but I know someday, you will need me to complete your picture.


Assalamualaikum dan salam 1Malaysia.Wahhh rindunya dengan blogger! Punya lama tak online dekat 100 kali aku try password.Alhamdulillah, thanks pengetua sebab bagi student asrama mcm sy cuti sampai hari selasa.So seperti biasa, dah nama cuti kan? Tak ada perkara yang indah bgi student asrama melainkan CUTI! yeahh, =,=


Baru-baru ni Dya busy sangat.Sampaikan nak buat asignment pun mcm tak cukup masa.Inilah pengorbanan sbgai student right? Bagi yang sudi drop comment dekat blog ni, thanks a lot.Kalau ada ilmu, insyaAllah Dya akan share .Lagipun sharing is caring right? and sorry again bila Dya tak dapat balas comment korang.Alhamdulillah, akhirnya dengan izinNYA aku dapat mencoretkan segala kenangan manis di blog picisan D'ya Marshmello.Even masa yang terhad, sekurang-kurangnya aku bersyukur diberi peluang untuk hidup di bumi hijau ini.Berita baik untuk parents and cikgu! Nah ayah and mama, Dya bawak n pulang dengan kejayaan :)





Alhamdulillah, inilah rezeki namanya.Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia takde sape pun yg tahu kan? So dalam kelam kabut prepare untuk mid-term, insyaAllah klau Dya takde aral melintang, next week Dya akan pergi lagi kem kenaikan pngkat utk Sarjan/Staff Sarjan.Actually waktu tu tak prnah tlintas boleh naik pangkat sebab pergi pun dlm keadaan terpaksa.PERHATIAN! Cikgu yang PAKSA pegi okayy.Gara-gara takde orang nak pergi.Podahhh, tapi kan tapii hehehe berbaloi-baloi rupenya XD


p/s : setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya.Jika aku bersedih, bukan bermakna tuhan tidak sayangkan aku, tapi percaya apa yang berlaku pasti ada hikmahNYA.Salam sayang, D'ya Marshmello <3


You Might Also Like

1 marshmallow komen