Mid-Term Exam Buat Guwa Kecut Perut

10:20 PTG




all the best student SEMTEG :) gudluck mid-term exam !

Benarkah esok Isnin merupakan hari first day exam dan membuatkan jiwa student SEMTEG kacau dan gundah gulana.Adakah aku sudah mbuat preparation yg spatutnya aku buat? Ohhh tidakk, pejam celik pejam celik tak sgka esok exam **okay baru nak prasan esok sbnrnya exam, muehehehe.All the best student SEMTEG.Esok exam jawab elok-elok, jgn meniru <-- peringatan utk diri sndiri jugak. 


Kekadang rase klakar bile agenda tiru meniru time March Test hari tu.and aku jugak tak tkecuali join :) okay dah kantoii.Time tu rasa kelam kabut sangat, so jln penyelesaiannya adlh mniru? So, adik-adik skalian, jgn contohi sikap cmni okay.Tak bagus utk kesihatan.Aku pulak siap bawak note dalam pencil case, bawah meja.Siap conteng isi-isi penting dekat tangan.ish ish :) Bukan selalu kan? Mana tahu boleh simpan buat knangan manis time dah bsar nanti.HAHA


SUBJEK YG BAKAL AKU JAWAB UTK MID TERM EXAM :-

 Bahasa Melayu  
 English
 Sejarah
 Mathematics Modern
 Pendidikan Islam
 Physics
 Chemistry
 Additional Mathematics
 Drawing Engineering
 Civil Engineering Studies

Wish me luck :) serius berdebar.Lagi-lagi killer subject! OMG! Hope sangat boleh dapat lebih dari ape yg Dhia mahukan :) Thanks sebab sudi membaca XD Salam Sayang, D'ya Marshmello.


You Might Also Like

0 marshmallow komen