Happy Birthday Leyka Shufey !

9:23 PG



superman ke superwoman? haaaaaaa?


Assalamualaikum si kacak dan si cantik yang sedang membaca blog picisan ini.Sedar tak sedar rupanya dah lama aku tinggalkan blog ni.Kehidupan sbgai seorang student mmg takkan terlepas dari busy stiap masa smpaikan masa utk update blog pun terhad alahaaaaaai.


Tajuk kali ini takde kena mengena.Sengaja letak and tekankan perkataan SUPERMAN tuhh.Konon bajet berangan jadi superhero haha.Kalau la superman tu wujud, dah lama aku jadikan dia boifren aku.Dah la hensem, bdan dia sado pulak.Errr, apa aku merepek ni? 


Berbalik pada cerita smlm merupakan birthday budak dorm aku.Kira aku bolehlah kamcing dengan dia.So dah menjadi adat di stiap blok asrama, kietorg plan nak kenakan dia tepat jam 12malam.Konon macam parti la.Then kiteorang sorokkan barang dia.Dia pun tercari-cari brg dia, selongkar dkat setiap katil.Sumpah time tu aku tengok dia gelabah gile.Kiteorang tahu brg tu brg ksayangan dia.Time tu dh nmpak dia mula nk menangis.Alaaamak? 




Saja buat suspen.Dia cakap la ada tak kiteorg nampak dia punya brg? Then kiteorg buat dont know je.Mungkin dia perasan yg org lain semua tak layan dia mcm selalu.First rasa kesian jugak haha tapi apakan daya.Even rasa nk tburai isi perut n gelak golek-golek.Tapi okay d'ya cool down.Lepas tu kiteorg letak barg die kat beg kawan dorm aku jgak.Konon bestfriend dia ambik la.So, kiteorang laga-lagakan dorg.Padahal itu hanyalah sebuah teater yg tiada penghujungnya.Hahah okay control urself dyaaaa.


Tepat je pukul 12 malam "Leykaaa, happy birthday to you my dear! May Allah bless you!" .Dah macam rncangan bang-bang boom pulak.Then dia cakap "weyy korang.sampai hatikan korang kenakan aku.Sumpah aku nak nangis bila barang aku tu hilang.Korang jahat jahat .grrr" .Atotoy manja betol ye kawan aku ni? Apa-apa pun Happy Birthday Leyka Shufey :) semoga dpt good result n gemok selalu :) best kaaan semalam ?




p/s : takde kenangan paling terindah melainkan bersama-sama kwn-2 .I miss that moment.Love you G2 batch 2012, SM Teknik Gombak :)


You Might Also Like

0 marshmallow komen