Thanks Dad For Samsung Galaxy Ace Plus

1:34 PG


Embedded image permalink

ewaaahhh. mak dgn anak sempat lagi posing ye hoho :3


Assalamualaikum semua.Walau hati ni malas nak menaip post kali ini, tapi aku gagahkan jugak mnaip.Kalau dlu bole la update post hari-hari.Now kehidupan asrama membataskan aku utk mnjadi blogger aktif.But its okay sbb after SPM boleh aktif balik right? InsyaALLAH :)


Bulan 12 ni kiteorang kena pindah rumah.Hm aku mungkin akan merindui kem  Desa Tun Hussein Onn, kem tentera yang aku diami sekarang since adik aku kecik lagi almost 14tahun.Lama kan? Bygkan tahun ni aku pindah ke skola berasrama then sampai hujung tahun ni kena tinggalkan kawan2 dlm kem tu. Itu hakikatnya.Stiap pertemuan pasti ada perpisahan.Only Allah knows what im feel right now.Tapi takpe, insyaALLAH aku try utk biasakan suasana baru..


Act baru-baru kami sekeluarga pegi Plaza Low Yat.Konon ayah nak belanja phone baru.Eh ayah ni baik la pulak? Lagipun ayah pernah ckp die nak belikan phone baru.Punyalaah teruja.Rzeki jgn ditolak hoho.Mula-mula tu pening tak tahu nak pilih hp mana.Last-last alhmdulillah, Samsung Galaxy Ace Plus kini mnjadi milik aku.Thanks dad! I appreciate it.Baru la study rase semangat sket hoho :)





Semenjak ni asyik berkepit je dgn ace plus ni.Sampai ayah pun dok perli2. Aish tak boleh jadi.Kelebihan Samsung Galaxy Ace Plus memiliki ukuran 3.65 .Lagi besar berbanding Samsung Galaxy Ace biase.Selain itu, Samsung Galaxy Ace Plus juga mmpunyai kamera autofocus 5 megapiksel dengan LED flash, dukungan jaringan HSDPA up tp 7.2Mbps, Wi-Fi 802.11 b/g/n, GPS, dan slot microSD up to 32GB. *haha ada gaya mcm promoter taaaak ?

p/s : tertarik dgn Samsung Galaxy Beam. tapi mahaaaaal la hoho.By the way thanks dad :)


You Might Also Like

2 marshmallow komen