Istanbul Aku Datang ! The Best Movie Ever

5:39 PG



Assalamualaikum ! For the first time i rasa semangat nak update blog. Ini just simple review utk movie Istanbul Aku Datang !.Hari ini i hang out with my special friend tengok movie Istanbul Aku Datang ! and tak lain tak bukan di TGV KLCC and seriusly tak mengecewakan.Time tengok dekat page Lisa time dorang buat pengambaran dekat Istanbul and the conclusion is Istanbul is the best place ala-ala romantic place with beautiful scenery and dalam mase yang same ade la jugak myimpan hasrat nak pegi Istanbul. InsyaAllah one day.So not bad la movie ni and you all wajib tengok movie ni.Plot cerita yg sangat menarik, tak terlalu bosan, annd lisaaa comel sangat okay dalam movie tu.Mula-mula tu kan i just tengok trailer and tak sangka movie sangaaaatlah ohsem.A big clap for Tomok, Lisa Surihani and Beto Kusyairy.Untuk you all yang belum tengok movie ni you should read this SINOPSIS.









Oh my god ! Oh my god ! Lisa Surihani and Tomok sangat sweet okay.Bagi i movie ni tak la terlalu bosan, santai and ala-ala comel n gedik. By the waaay bagi sape-sape yang minat hasil karya  Bernard Chauly sebab movie ni ala-ala comel gitu like movie Pisau Cukur. Lagi tambah menarik bila ada icon awan-awan atas kepala. Macam dalam cerita jepun tu .OMG ! OMG ! *tiru gaya LisaSurihani :p


Berlatar belangkan bumi Istanbul yang sgt menarik, plot cerita yang menarik dan efek camera yang sangat ohsem membuatkan filem ni sangat-sangat best and tak rugi you all tengok. Ececceh ada gaya mcm promoter tak? Haha ditambah pulak dgn fashion Lisa yang colourful tu so not bad la movie ni mendapat sambutan ramai.Overall this is the best movie ever. Xoxo, D. Publish !


p/s : teringin nak jejak kak di bumi Istanbul .InsyaAllah one day :3



You Might Also Like

0 marshmallow komen