You"re Such A Rude Person

6:50 PG


Assalamualaikum. Post kali ni nampak macam nak hentam orang. Actually sekadar nak berkongsi pendapat. Setiap kali nak check komen dari manusia yang tiada identiti diri atau lebih dikenali as anonymous, ada je komen yang sangat biadap and tak sesuai dengan budaya kita. You know right slogan Budi Bahasa Budaya Kita? So come on la.


sorry to say. You're such a rude person :)


Apa-apa pun thanks kepada cik Anon yang komen dekat atas ni. Bukan sedikit banyak pulak tu. Hanya mampu tersenyum. If tak puas hati pun dekat blog ni, tak perlu awak sorokkan identiti diri tu. Kalau komen positif takpela jugak, sangat-sangat dialukan. Wahai cik anonymous, kalau anda berani myatakan pendapat, kenapa perlu takutkan menyembunyikan identiti diri? Even tak paham dengan tutorial tu, tak bole ke guna bahasa lg lembut?


p/s : Tak sangka ada jugak manusia seperti ini? Yang terasa harap maaf. Saya hanya menjalankan tugas untuk menegur. Harap maklum :)




You Might Also Like

2 marshmallow komen