Fall In Love With Neon Fashion

12:23 PG


Hi, Assalamualaikum!
How are you today? May Allah bless us with His 'Rahmat'. Have a great day ahead :*

Semenjak ni Dya selalu google about fashion. I love fashion very much. Dulu masa-masa kecik dulu pernah simpan cita2 nak jadi fashion designer but akhirnya impian tu terkubur after dapat peluang further study di SM Teknik Gombak and the same time i take civil engineering course for my future. Alhamdulillah, memang benarlah "Allah is the best planners". Kita hanya mampu merancang,Tuhan jua yang menentukan. I start sesi mengoggle and lastly terjumpa fashion yang menggunakan neon colours. I start fall in love with this fashion! Let's check it out!

(13) Tumblr on We Heart It - http://weheartit.com/entry/44315203/via/caterina_ciacatani










Cantik kan? Untuk style muslimah you all boleh mix match kalau rasa dress tu terlalu sexy or over. Contoh gayakan dress dengan cardigan, pashmina with accesories. Dya jarang pakai bright colours sebab takut nampak over. Sometimes je pakai bila ada event2 tertentu. For me, i lagi sukakan fashion yang simple and nice. Satu lagi tips kalau nak gayakan fashion neon colours ni, matchkan neon colours dengan warna hitam atau putih,or maybe cream or any soft colours. Cuba tengok ni? Cantik kan?



Tak kira la apa fashion sekalipun janji menutup aurat and tidak keterlaluan. Nak cakap diri ni up-to-date pasal fashion takdela sangat bcs i prefer fashion yang simple and nice. Must try!


You Might Also Like

0 marshmallow komen