Keenakan Nasi Arab

6:56 PTG


Assalamualaikum, hi!

Long time no see! Dah lama rasanya tak update blog. Sampaikan nak menaip post ni pun rasa janggal. Hm baru tahu mcm ni rupanya hostel life? Ayah macam tahu2 je anak dia mengidam macam2 ni memandangkan dah lama tak pergi dinner with family ayah pun ajak kita orang pergi restoran Arab. Ajak sekali dengan dormates. Kalau tak silap nama restoran Taibah dekat Selayang. Alhamdulillah, akhirnya dapat merasa keenakan Mandy (nasi arab) even tak sampai tanah arab lagi hoho. Nak buat sendiri tak reti pulak haihh. 






sbelum makan snap gmbar duluuuuuuuuu hee 





Chicken Mandy *sedap gilaaaaaaa

My choice. Yang ini namanya Haneeth Mandy. Lamb dibalut dgn aluminium foil and cooked  for 2 hours!


Acah-acah comel je diorang ni.


Even nama makanan dia pelik-pelik tapi sedap heeee. Layankan jela kalau ayah dah belanja ye dak? Harga dekat sini berpatutan n tak mahal. Actually nak snap gmbar banyak2 semalam tapi disebabkan lapar di tahap yang serius maka aku terpaksa batalkan niat tu hoho. Nasi arab dekat sini sedap, lamb dia lembut je sehingga menjilat jari tau. Haaa for information  restoran ni bdekatan dgn Suria Station Cafe, Selayang. Thanks for reading! Selamat mencuba!




You Might Also Like

1 marshmallow komen