Planet Ikan Bakar & BBQ Steamboat Buffet

7:14 PG


Assalamualaikum & hello uolss!


Lama gilaaaaaa tak update blog. Dah berhabuk dah blog ni. Kena buat 5s ni haih. Kalau korang nak tahu aku ni mmmg rajin bab survey2 makanan or buffet ramadhan. Yela sementara bulan ramadhan ni, peluang jgn dlepaskn. Janji ada orang belanja *demand lebih kau ni. Baru-baru ni parents solehah (ex-dormmates) ajak aku berbuka puasa dkt luar. Orang ckp rzeki jgn ditolak hee. Next place is dekat restoran Planet Ikan Bakar & BBQ Steamboat dkt Taman Melati. Sejengkal je dekat restoran tu dgn rumah aku. 


*hasil google
Restoran ini menyediakan masakan nasi campur and steamboat. Kalau tak silap harga sekepala RM26.90. Keenakan steamboat dekat sini bolehla tahan. Ada banyak choices. Ada udang, sotong, ayam, meatball, kambing, kerang, aiskrim and mcm2 lagi la. Nak tahu kenalah dtg restoran ni. Meleleh uolss kalau boleh rasa nak hambek je semua lauk pauk. Ini semua nafsu makan semata-mata. Hambek banyak2 bukan habis pun. Orang kata stiap gambar ada ceritanya. Lets go!




*boleh pilih ikan, sotong, udang fresh2 n dimasak mengikut citarasa

Hasilnyaaaa tadaaaa! Ikan siakap masak tiga rasa :*






*posing smbil acah-acah ambil steamboat





*muka kekenyangan hoho

Not bad la restoran ni. So aku suggest korang datanglah restoran ni. Dekat area Taman Melati je. Dengan harga Rm26.90, mesti puas hati punya. Okaylaah thanks sudi baca! Salam sayang, D'ya Marshmello <3


You Might Also Like

2 marshmallow komen