Welcome To NMIT Netherlands Maritime Institute Technology

10:06 PTG

                                             



Hi assalamualaikum /o/


Sekian lamanya tak update blog. Rasanya dah berhabuk kot blog ni. Alhamdulillah akhirnya dapat sambung belajar under tajaan MARA dlm course Diploma Maritime Transportation Management. Memula nak decide tu mcm dilema jugak la sebab tak tahu nak tunggu UPU ke tak. Yup i think this is the best choice for me. Jangan sangka perempuan tak boleh okay amik course maritim. Nampak rare kan? Cool apa hahaha helo? Kalau skrg lelaki boleh amik kulinari, jadi makeup artist why not perempuan?


Ramai yang sokong termasuk cikgu, bestfriends, parents utk teruskan sambung belajar dekat sini. Tak kisah la mana2 kita sambung study even kolej, universiti sekalipun yg penting nawaitu kita nak belajar. Arghhh nervousnya dahla May intake (5 May 2014). Rasanya tak sanggup berjauhan dgn family hmmmm KL dgn Johor jauh kot. Haih macam mana nak study oversea ni? And aku anggap ni satu perjuangan n pngorbanan agar one day parents bangga dgn aku.


Yang dpt May intake tu, see u soon. Dya Marshmello <3




                                                                               

You Might Also Like

11 marshmallow komen