Visit My InstaShop

11:25 PTG







Perempuan mana je yang tak suka shopping? Shopping dan perempuan tak dapat dipisahkan. Perempuan dan shopping ibarat bff (best friend forever)! Girl's problem nowadays bila nak keluar cakap takde baju nak pakai, padahal penuh je baju dalam wadrobe (akulah tu!). After dah beli tu mulalah rasa menyesal la apa semua. Yang happening-nya bila saiz anak sama dengan saiz mak. Mak bodek anak rintik kateko hahaha. Kadang2 bila rasa bosan dengan baju sendiri, bukak wadrobe mama "Maaaa! Pinjam baju ni! Maa pinjam skirt! Pinjam tudung!". Nampak tak chemistry kitaorang dekat situ hehehe



Yang penting bila aku dah start kerja, maybe kena kurangkan sikit aktiviti shopping ni. Hmmmm nak pikir kahwin lagi. Nanti dah anak, kena tanggung anak lagi, tolong suami lagi (lainlah kalau suami aku orang kaya). Stop dreaming dyaa! Whatever is, shopping is one theraphy untuk release stress. Yup aku mengaku even shopping window skalipun, i means keluar mall tapi tak beli apa-apa still memberi kepuasan bagi aku. Shopping is about release stress! Mestilah dah kerja penat2, but at the same time kita nak bagi reward dekat diri kita.




As long as tak membazir is okay. Cuma semenjak dua menjak ni aku terikat dengan business. Waaaaah bussiness. Berangan jadi businesswoman (insyaAllah), tapi still business kecil-kecilan. Siapa yang ada instagram tu, do follow my instahop @dyalicious_shop okay? Any order boleh refer dekat bio insta. Jangan lupa ya check it out! Salam sayang <3







You Might Also Like

1 marshmallow komen