Request Tutorial

6:45 PTG



Assalamualaikum and hai uolls!

     Dah lama jugak ya sis tak update blog ni. Berhabuk sudahh. And bukak je blogger terus lupa email & password. Duhh cemana ni? hmm last try punya try akhirnya boleh bukak jugak yayyy happy me! Sori ya if sis tak dapat reply semua comment im really sorry. Any request or sebarang pertanyaan boleh email sis ya. InsyaAllah sis reply one by one. But yang bagi number untuk sis contact maaf ya. By the way yang request tutorial pun sis tak dapat update sebab iyelaaaa dah lama tinggalkan dunia blogging. Last active blogging time umur 15 tahun. SPM stop sekejap acah nak focus pastu masuk kolej lagi busyyyy waaaaa (cry face). So secara tak langsung segala coding blog dah lupaaa and format blog jugak nmpak lain (ke mmg sis tak reti hmm). Semoga tutorial yang ada ni bermanfaat untuk semua. *muah ciked*



*sadface*





p/s : pssssst sem 3 and fight for final exam!


You Might Also Like

3 marshmallow komen