Selamat Berpuasa

6:27 PTG







Assalamualaikum & hai everyone!


  Tak lama lagi nak raya yeay! Di mana hari kemenangan bagi umat Islam setelah berpuasa selama sebulan. Inilah saat2 yang paling happy bila semua student pakat plan nak balik raya, beli baju raya! Puasa memang best, cuma tak best kalau tak sahur, melepet je 24jam. Cuma rasa bersalah sebab tahun ni terponteng sehari (DISENGAJAKAN). Lalu singgah di 7 Eleven dengan housemate lalu menuju ke kaunter "kak, nak satu air Slurpee Tutti Frutti". Maka beramai-ramai la ponteng puasa huhuhuhuhuhuhu. Hari yg membosankan. Masuk class dgn muka tak semangat hm bored day. Ke sememangnya life aku ni membosankan? Actually post ni dah lama save dalam draft & baru skrg terasa nak updated hihi. Kekok bila dah lama tak blogging but at the same time aku taknak biarkan blog ni berhabuk. Yelaaaa, atleast org still tahu kewujudan blog ni (mengharapkan huhu). Because i had changed everything in my blog including template, background etc. Like seriusly, lagi perit bila kau sebenarnya lupa nak backup template & coding yg lama-lama kakakakakaka




     Maaf kalau entri agak bosan......................................



Sebab pertama aku nak post entri ni 

1) Sebab hp rosak repair hantar kedai. So takde jalan lain selain online dekat lappy smbil menghabiskn masa taip post dekat draft :p


2) Sebab class ganti lambat lagi pkul 10.30


3) Borink. Ye sebab boring. Kbye








You Might Also Like

1 marshmallow komen